best offline site creator


VOORGERECHTEN

  • SOEPEN


    * Kippensoep

    * Waterkersroom

    * Tomatenroom

    * Champignonroom

    * Witloofroom

    * Aspergeroom

    * Pompoensoep

    * Consommé

    * Vissoep

    * Broccoliroom

    * Bloemkoolroom

    * Ajuinsoep met kaas 

    * Erwtensoep

    * Brunoisesoep








  • KOUDE VOORGERECHTEN


    * Cocktail garnaal

    * Cocktail krab

    * Noors visbordje

    * Zalm “Belle vue”

    * Kreeft "Belle vue"

    * Duo van visterrine op een fris bedje van sla

    * Gerookte ham met meloenbolletjes en witte porto

    * Carpaccio van rundvlees 

    * Gerookte ham met meloenbolletjes en witte porto

    * Waaier van gerookte eendenborst 

    * Duo van wildpastei ( seizoen)

    * Amusesbordje met 4 kleine verschillende koude gerechten








  • WARME VOORGERECHTEN


    * Ambachtelijke kaaskroketten

    (2 stuks)

    * Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks)

    * Normandische tongfilets

    * Koninginnenhapje

    * Gebakken geitenkaasje in gerookt spek op een fris bedje groen met lavendel en honing

    * Waterzooi van vis van onze noordzee

    * Gegratineerd vispannetje van de chef

    * tongrolletjes van de chef

    * Zalmfillet met saffraansausje

    * Kabeljauwhaasje met romig sausje en fijne groentjes

    * Zeewolf op een bedje van prei en indisch roomsausje

    * Scampi's van de chef

    * Rode dorade op een bedje van venkel en zacht currysausje



DESSERTEN


















  • * Gelegenheidsgebak

    * Assortiment van taarten

    * Chocolademousse op grootmoederswijze

    * Witte chocolademousse met een sinaasappelaroma

    * Tiramisu

    * Assortiment van bavarois

    * Ambachtelijke ijstaart

    * Ambachtelijke ijscoupes ( alleen met home – cooking te verkrijgen)

    * Ambachtelijke ijslam versierd met vers fruit en huisbereide colis

    * Luxe dessertbordje met verschillende kleine desserten.